BEELDBANK Sail de Ruyter en Vlissingen Maritiem

Welkom op beeldbank Sail de Ruyter en Vlissingen Maritiem. ( info: elsswart@zeelandnet.nl )

Door de jaren heen heeft de Stichting Sail de Ruyter (SDR) dit evenement georganiseerd rondom de Vlissingse stadsheld Michiel de Ruyter. Steeds weer slaagde de organisatie erin veel grote en kleine historische schepen uit binnen-en buitenland naar Vlissingen te halen.

Een aantal fotografen heeft de sfeer van deze evenementen zo divers mogelijk vastgelegd.  Door hun enthousiaste inzet zijn via deze beeldbank al die prachtige momenten opnieuw te beleven.  Zo komt u alvast in de sfeer van de komende Vlissingen Maritiem,  28 t/m 30 augustus 2015, in en rond de Dokhaven van Vlissingen.

large

Michiel de Ruyter 1667

Gedicht Ansichtkaart-1 jpeg

 banner fotografen xnew 1200